Κάλυψη εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής υποψηφίων των Πανελλαδικών που εξετάζονται σε άλλη σχολική μονάδα από αυτή στην οποία υπέβαλαν αίτηση – δήλωση

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας που αφορά στην «κάλυψη εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής υποψηφίων που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2018 το ίδιο έτος κατά το οποίο αποφοιτούν από Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο και εξετάζονται πανελλαδικά σε άλλη σχολική μονάδα από αυτή στην οποία υπέβαλαν αίτηση – δήλωση» και κατόπιν επικοινωνίας μας με τη Δ.Υ.Ε.Ε. Δωδεκανήσου, σας ενημερώνουμε ότι στα απαραίτητα δικαιολογητικά για το επίδομα ύψους 350 ευρώ (βλ. συνημμένα έγγραφα):

– Τις Δύο (2) Αιτήσεις που πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν από τους γονείς / κηδεμόνες των μαθητών που μετακινούνται σε άλλο εξεταστικό κέντρο. Εντός της μίας εκ των δύο αιτήσεων των δικαιούχων αναφέρονται τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν προκειμένου να μπορεί να προχωρήσει η αποζημίωση.

– Τη Βεβαίωση Φοίτησης που πρέπει να συμπληρώσει το σχολείο.

– Τη Βεβαίωση Συμμετοχής (για τα Σχολεία Δέκτες).

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ:

  • Η συμπλήρωση της Υπεύθυνης Δήλωσης για τον Ασφαλιστικό Φορέα από τους γονείς / κηδεμόνες των μαθητών!!!
  • Η Βεβαίωση της Διεύθυνσης Τεχνικών  Έργων της αρμόδιας Περιφερειακής Ενότητας, η οποία αναφέρεται ως απαραίτητο δικαιολογητικό στο ΦΕΚ και  από την οποία προκύπτει η χιλιομετρική απόσταση της έδρας του Εξεταστικού  ή του Βαθμολογικού ή του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου από το σχολείο υποβολής της αίτησης – δήλωσης του υποψηφίου, σε περίπτωση μετακίνησης του υποψηφίου από νησιωτική σχολική μονάδα σε άλλη νησιωτική σχολική μονάδα ή από νησιωτική σχολική μονάδα σε σχολική μονάδα της ηπειρωτικής χώρας.

Σημειώνουμε ότι εξαιρούνται της αποζημίωσης οι υποψήφιοι οι οποίοι θα μετακινηθούν στα εξεταστικά κέντρα προκειμένου να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα!!!

Ο υποψήφιος μετά το πέρας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, λαμβάνει την Βεβαίωση του Προέδρου της Λυκειακής Επιτροπής του Εξεταστικού Κέντρου ή του Προέδρου της Επιτροπής του Εξεταστικού Κέντρου ή του Προέδρου του Βαθμολογικού ή Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου, για τις περιπτώσεις των υποψηφίων με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, από την οποία να προκύπτουν τα εξεταζόμενα μαθήματα, οι ημέρες και οι ημερομηνίες συμμετοχής του υποψηφίου στις εξετάσεις, την οποία στη συνέχεια παραδίδει μαζί με τα υπόλοιπα προαναφερόμενα δικαιολογητικά στο Λύκειο υποβολής της αίτησης/δήλωσης.

Συνημμένα αρχεία
ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ (1)
ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΚΤΕΣ)
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Ετικέτες , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.