Ενημέρωση μαθητών/τριών της Γ’ Λυκείου για συμμετοχή σε πλου με υποβρύχιο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι, το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, προσκαλεί μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή κατά τον πλου με συμβατικό υποβρύχιο (τύπου 214) του ΠΝ.
Η κλήρωση για την επιλογή των «τυχερών» μαθητών/τριών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του κ. Α/ΓΕΝ, κατά την διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του. Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά την χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.
Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης των γονέων και κηδεμόνων για τους ανήλικους/ες μαθητές/τριες έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017. Επιπρόσθετα και με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες σε Μάνδρα Αττικής και ν. Σύμη, το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο της υποστήριξης που διαχρονικά επιδεικνύει στους κατοίκους δοκιμαζόμενων περιοχών της Χώρας, παρέχει την ευκαιρία, κατόπιν ξεχωριστής κλήρωσης, σε επιπλέον τέσσερις (4) μαθητές/μαθήτριες, οι οποίοι θα προέρχονται (ανά δύο) από τις ανωτέρω πληγείσες περιοχές, να συμμετάσχουν στον εν λόγω πλου.
Για όσους κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, τα έξοδα μετακίνησης καθώς και η διαμονή τους θα καλυφθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι:
1. Την ημέρα του πλου, προ έναρξής του, θα διατεθεί ικανός χρόνος στους μαθητές/μαθήτριες που θα έχουν προσέλθει για εξοικείωση με το (εσωτερικό) περιβάλλον του υποβρυχίου. Σε περίπτωση που ανακύψει δυσκολία προσαρμογής/επιφύλαξη από κάποιον μαθητή/μαθήτρια και με τη σύμφωνη άποψη ιατρικού προσωπικού του ΠΝ, το οποίο θα επιβεί στο υποβρύχιο κατά τη διάρκεια του πλου, ο εν λόγω μαθητής/μαθήτρια θα εξαιρεθεί του πλου.
2. Ο πλους του υποβρυχίου θα είναι συνολικής διάρκειας έξι (6) ωρών περίπου, κατά τη διάρκεια των οποίων το υποβρύχιο θα είναι εν αναδύσει τέσσερις (4) ώρες και εν καταδύσει δύο (2) ώρες σε περισκοπικό βάθος (μέγιστο στα δέκα πέντε [15] μέτρα περίπου).
Οι ακόλουθοι σύνδεσμοι είναι διαθέσιμοι για όσους μαθητές/τριες θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή στην εν λόγω κλήρωση:
http://www.hellenicnavy.gr/el/component/k2/item/9562-symmetoxi-mathiton-glykeiou-se-plou-me-ypovryxio.html
http://www.facebook.com/HellenicNavyGR
Η εν λόγω δράση γνωστοποιείται στους ανωτέρω μαθητές/τριες προκειμένου να εκδηλώσουν τη συμμετοχή τους, εφόσον το επιθυμούν.

Ετικέτες , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.