Οδηγίες προσέλευσης στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, πρώτη μέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο μας στις 07:30 π.μ., έχοντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους το Ειδικό Δελτίο Εξεταζομένου (καρτελάκι).

Oι υποψήφιοι κατά την είσοδο τους στην αίθουσα της εξέτασης δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, smartwatches ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις, εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε.) ή της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

Σύμφωνα μάλιστα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η κατοχή κινητού τηλεφώνου μέσα στην αίθουσα από μαθητή, ανεξάρτητα αν αυτό είναι απενεργοποιημένο ή όχι, συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού τους.

Φέτος,  προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του κορωνοϊού, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διατηρούν πάντοτε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλο και να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό, τόσο εντός όσο και εκτός του σχολείου. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι προαιρετική. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι λόγω των εκτάκτων μέτρων το κυλικείο του σχολείου θα παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Ετικέτες , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.