ΦΥΣΙΚΗΣ Ε.Ε.Φ.

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής

 

33ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου2023

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) διοργανώνει:
 

  • τον 33ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γενικού Λυκείου. Ο διαγωνισμός
    αφορά τους μαθητές
    όλων των τάξεων των Γενικών Λυκείων της χώρας.

 

Πανελλήνιος Μαθητικος Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου 2023

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2022-2023 θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, ως εξής:

  • Η α΄ φάση θα διενεργηθεί εξ αποστάσεως το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 9:30 π.μ.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην Ε.Ε.Φ., μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα που θα έχει αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο http://www.eef.gr
  • Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια τρεις (03) ώρες για τους μαθητές Γενικού Λυκείου και θα διενεργηθεί μέσω πλατφόρμας στην οποία οι συμμετέχοντες μαθητές θα συνδεθούν με την χρήση προσωπικών κωδικών. Τα θέματα της πρώτης φάσης θα είναι αποκλειστικά κλειστού τύπου και το αποτέλεσμα θα εξάγεται άμεσα. Οι πρώτοι μαθητές από κάθε τάξη, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν συγκεκριμένο βαθμολογικό όριο, ανεξαρτήτως του αριθμού τους, θα προκριθούν στην δεύτερη και τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης σε εξεταστικά κέντρα όλης της χώρας.
  • Η β΄ φάση θα διενεργηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 9:30 π.μ.
  • Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια τρεις (03) ώρες για τους μαθητές Γενικού Λυκείου και θα διενεργηθεί στα κατά τόπους Γενικά Λύκεια που θα οριστούν από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΕΕΦ ΕΔΩ.pdf

 

 

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Διαστημικής – CanSat in Greece 2023. Δηλώσεις συμμετοχής στο cansat.gr/apply μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2022.

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.