Ρόδος για τη Ζωή 2023 – 3ο ΓΕΛ Ρόδου

Ρόδος για τη Ζωή 2023 – 3ο ΓΕΛ Ρόδου

 

Ρόδος για την Ζωή , η εκδήλωση θεσμός πλέον για το νησί της Ρόδου και φυσικά για άλλη μία χρονιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η συμβολλή και η ενεργή σημμετοχή μαθητών και καθηγητών από το σχολείο μας ! Οι μαθητές για άλλη μια χρονιά και με την πλήρη υποστήριξη των καθηγητών και του διευθυντή μας κ. Χαμουζά, κατάφεραν να συγκεντρώσουν το αξιοπρεπέστατο ποσό των 1.200 ευρώ ( με την πώληση περίπου 150 T-shirt ) , αλλά και να προσφέρουν πολλά περισσότερα μέσω μίας πληθώρας διαφορετικών δραστηριοτήτων.

 

 

Με την βοήθεια και των υπεύθυνων καθηγητών κ. Παπαγεωργίου, κ. Σταματάρου και κ. Λαμπακάκη τα παιδιά κατάφεραν να αναπτύξουν και τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες μέσω της δημιουργίας ειδικού πανό για την κυριακάτικη εκδήλωση της 5ης Νοεμβρίου , το οποίο και σήμερα συνεχίζει να διακοσμεί χώρο του σχολείου. Μέλη της εθελοντικής ομάδας , αλλά και άλλοι μαθητές ένωσαν τις σκέψεις και τις ιδέες τους και έτσι δημιουργήθηκε κάτι απίστευτο ! Επιπλέον η συνεργασία μας για κοινή φωτογράφιση με το Ειδικό σχολείο της Ρόδου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη . Μέσα από αυτή την τόσο γλυκιά συνεργασία ζωγραφιστηκαν χαμόγελα στα πρόσωπα όλων μας και διδαχτήκαμε πως αυτές οι αθώες ψυχές μπορούν να προσφερουν μόνο ευτυχία και αμέτρητη αγάπη .

 

Έτσι λοιπόν γίναμε ένα και δηλώσαμε το «παρών» και στην εκδήλωση της Κυριακής όπου κανείς δεν θα μπορούσε να λείπει ! Όντας πλέον μία ομάδα περπατήσαμε, περάσαμε καλά και προσφέραμε και εμείς την καλύτερη δυνατή βοήθεια προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο πολυπόθητος στόχος της φετινής εκδήλωσης : να αγοραστεί ένα μηχάνημα ‘’ Fibroscan’’ για τις Παθολογικές κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές καθηγητές μας : κ. Παπαγεωργίου Γιάννη , κ. Σταματάρου Ευαγγελία και κ. Λαμπακάκη Άννα , αλλά και τον διευθυντή μας κ. Τάσο Χαμουζά για αυτή την αξέχαστη ευκαιρία που μας έδωσαν .

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους μαθητές/τριες εθελοντές/ντριες για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν :
• Σιφωνιού Αγγελική
• Ρότσου Νεκταρία
• Αντωνίου Ελευθέριο
• Δανελλάκη Ελευθερία
• Γαμβρέλλη Χριστίνα
• Κακούσιο Δημήτρη
• Γεωργαλλή Αλέξανδρο

 

Και βέβαια σε όλους τους μαθητές που συνέβαλλαν σημαντικά, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί αυτό το εξαιρετικής σημασίας ποσό.

 

 

της Ελευθερίας Δανελλάκη

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.