Βράβευση μαθητών μας που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό μετάφρασης του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μέταφραστών Ρόδου

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου “Λογοτεχνικές Διαδρομές: Ελλάδα – Τουρκία” πραγματοποιεί τις ακόλουθες δράσεις:

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015: Συμπόσιο με θέμα “Η λογοτεχνία στη σχολική τάξη” σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τόπος διεξαγωγής: Ακταίον, ώρα έναρξης: 17.30 Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015: “Γιορτή Παιδικού Βιβλίου – Βιβλιοπεριπέτειες” Απονομές βραβείων και επαίνων στους μαθητές και στις μαθήτριες, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς που προκήρυξε το Κέντρο μας. Οι απονομές θα γίνουν από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους συγγραφείς. Θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά από τις Εκδόσεις Πατάκη. Παράλληλα θα λειτουργεί Έκθεση Βιβλίου!!! Τόπος διεξαγωγής: Ροδίνι, ώρα έναρξης: 11.30.
Σας περιμένουμε όλους, μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και όσους αγαπούν τη Λογοτεχνία, να γιορτάσουμε μαζί με έξι από τους σημαντικότερους Έλληνες και επτά από τους σημαντικότερους Τούρκους συγγραφείς Παιδικής Λογοτεχνίας την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου!!!!

Ευχαριστούμε πολύ.
Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου

Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου

Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α, 851 00 Ρόδος

Τηλ.: 22410 32510, 32520

Fax: 22410 32455ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 25-3-2015

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.