Β’ φάση εγγραφών-μετεγγραφών για το σχολικό έτος 2020-21

Σας ενημερώνουμε ότι η Β΄ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών, ανανέωσης εγγραφών και μετεγγραφών για το σχολικό έτος 2020-2021 διαρκεί από τη Δευτέρα 13-07-2020 και ώρα 08:00 έως και την Τρίτη 14-07-2020 και ώρα 23:59.

Επισημαίνεται, ότι κατά το χρονικό αυτό διάστημα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων, η τροποποίηση ή/και η διαγραφή τους, καθώς επίσης και η αποθήκευση ή/και εκτύπωσή τους.

Υποχρέωση υποβολής της αίτησης έχουν οι μαθητές/τριες Γ΄ Γυμνασίου που θα φοιτήσουν στην Α΄Λυκείου, αλλά και οι μαθητές/τριες Α΄& Β΄ Λυκείου που θα ανανεώσουν την εγγραφή τους για τη Β΄ή Γ΄ τάξη αντίστοιχα.

Αίτηση υποβάλλει κάνοντας είσοδο στην εφαρμογή με τους προσωπικούς του κωδικούς Taxisnet ο/η κηδεμόνας που έχει δηλωθεί ως πρώτος κηδεμόνας στο Π.Σ. myschool στο σχολείο τελευταίας φοίτησης.

Επισημαίνουμε ότι μετεγγραφή μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής μόνο:
α. Από ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ ή το αντίστροφο.
β. Από ημερήσιο σε εσπερινό ή το αντίστροφο.
γ. Από ιδιωτικό σε δημόσιο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ.
δ. Από Καλλιτεχνικό, Μουσικό, Πρότυπο, Πειραματικό, Διαπολιτισμικό σε ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ
ε. Από ξένο σχολείο του εξωτερικού ΜΟΝΟ εφόσον έχει γίνει αντιστοιχία σε τάξη του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, κατόπιν επικοινωνίας με την αρμόδια Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης
στ. Aπό ένα ΓΕΛ σε άλλο, ΜΟΝΟ εάν πρόκειται για σχολεία που ανήκουν σε διαφορετική Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης και έχει δηλωθεί η νέα δ/νση κατοικίας στο σχολείο τελευταίας φοίτησης.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης της εφαρμογής: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/pdfs/files/odigies.pdf

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.