Παρασκευή 24/09/2021 – 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού όλες οι σχολικές μονάδες της χώρας και τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, θα προβούν, κατά τη συγκεκριμένη ημέρα, στην οργάνωση και υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».
Οι ανωτέρω δράσεις/δραστηριότητες και εκδηλώσεις (π.χ. τρέξιμο, περπάτημα, σχοινάκι, χορός, εκδηλώσεις αναφοράς/ιστορικής αναδρομής κ.ά.) διάρκειας 120 λεπτών, υλοποιούνται αποκλειστικά εντός του σχολικού ωραρίου, με τη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των μαθητών και μαθητριών κάθε σχολικής μονάδας.

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να είναι στο σχολείο μας το αργότερο στις 8:15 π.μ. ώστε να χωριστούν εγκαίρως σε ομάδες και να ξεκινήσουν τις παραπάνω δραστηριότητες. Θα ληφθούν κανονικά απουσίες στην αρχή και στο πέρας των εκδηλώσεων, το οποίο προγραμματίζεται περίπου στις 10:30 π.μ. οπότε και θα είναι δυνατή η αποχώρηση από το σχολείο.

Ετικέτες , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.