Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτή η διαδικασία αφορά όσους συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2022 των ΓΕΛ, όσους επιθυμούν να υποβάλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ, καθώς και όσους επιθυμούν να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο για το 10% των θέσεων (υποψήφιοι του 2020 και 2021).

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), από την Τρίτη 21 Ιουνίου ως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου. Το password θα δημιουργείται και να καταχωρίζεται αποκλειστικά ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον υποψήφιο, καθώς είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικό. Για τον λόγο αυτό θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή. Επίσης ο υποψήφιος θα καταχωρίζει και το προσωπικό του mail, ως επιπλέον στοιχείο επικοινωνίας.

 

Ο υποψήφιος θα μπορεί στη συνέχεια, εντός Ιουλίου, με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) μέσω διαδικτύου να επεξεργαστεί και να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο (Μ.Δ. ή/και Π.Μ.Δ.) σε συγκεκριμένη προθεσμία.

 

 

Ακολουθεί η αναλυτική εγκύκλιος του Υπουργείου:

ΕΞΕ - 75636 - 2022
Ετικέτες , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.